Varza calita de post

de Larisel in Mancaruri de post, 21 Noi 2014 | 6845 vizualizari

 

Yum..una din mancarurile mele preferate :D

 

INGREDIENTE

  • o varza-nu murata
  • un morcov
  • doua cepe
  • un ardei gras
  • 4 linguri de pasta de tomate
  • sare, piper
  • patrunjel
  • boia iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita de post:

Varza o curatam si o tocam dupa preferinta-mai mare sau mai mic.

Legumele se spala si se curata. Morcovul se da pe razatoare, ceapa si ardeiul se taie potrivit. Tocam si patrunjelul.

Varza o punem intr-o oala in care am pus cateva picaturi de ulei, completam cu apa cat sa o acopere.

Lasam la fiert, adaugand apa daca mai este nevoie.

Adaugam legumele si condimentele cand varza este aproape fiarta, iar dupa cateva clocote punem si pasta de tomate. 

Verificam gustul, punem patrunjelul si mai lasam fix 5 minute la foc mediu.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

mie imi place mai mult cu varza proaspata decat cu cea murata

2

eu am adaugat si un ardei iute tocat, a mers perfect

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Varza calita